Szlovák cégalapítás. Szlovák cég.

Eladó szlovák cégek  Székhelyszolgáltatás  Könyvelés

Szlovák cégalapítás árak

Szlovák cégalapítás árak. Új szlovák cég alapítása, meglévő szlovák cég megvásárlása, alapítás menete, szlovák cég akár azonnal. (Ingyenes konzultációt is igénybe vehet)

szlovak cegalapitas arak

Elérhetőségeink

Egyszerűbb feltételek, kedvezőbb adózás.
Teljes körű ügyintézés. Nyelvtudás hiánya nem probléma. Beszélünk magyarul, szlovákul.

Szlovák cégalapítás árak

1. Új szlovák cég alaptása - 600 eur

Költség 600 EUR - Elérhetőségeink

 • ez a leghosszadalmasabb, rögtön az elején kell az ügyvezető erkölcsi bizonyítványa
 • a cég alaptőkéjéről nyilatkozni kell (5000 eur), már nem szükséges bankszámlára helyezni
 • az aláírt dokumentáció alapján intézzük a vállalkozói engedélyt és a cégbírósági bejegyzést (összesen. 2-3 hét)
 • az adóhivataltól bejegyzés után adószámot kérünk (30 nap)

2. Kész szlovák cég megvásárlása - 700 eur

Költség 700 EUR - Előre megalapított, jogtiszta, kész szlovák cég megvásárlása - Aktuálisan eladó szlovák cégek

 • gyors megoldás, az adásvétel napján Ön már ügyvezető lehet és azonnal üzletelhet, számlázhat, vásárolhat
 • nem kell az alaptőkéről nyilatkozni (azt mi már megtettük alapításkor)
 • a cég átnevezhető, székhelye megváltoztatható, valamint a tevékenységi körök is változtathatóak
 • átírás ideje kb. 7 nap, de addig a régi nevén már működhet a cég

3. Kész szlovák cég teljes jogú EU-s adószámmal

Költség kb. 3000 - 5000 EUR - Jogtiszta, kész szlovák cég vásárlása teljes jogú EU-s adószámmal - Pontos árak - Aktuálisan eladó szlovák cégek

 • ugyanaz mint a 2. pontban, de a teljes jogú EU-s adószám előnyeivel (jogosult az ÁFA visszaigénylésre, és nettóban vásárolhat és nettósan számlázhat Szlovákián kívüli EU-s országokból, országokba)
 • ezekből a szlovák cégekből nem mindig van eladó, mivel a teljes jogú EU-s adószám megszerzése Szlovákiában körülményes és időigényes, és csak általunk könyvelt és tiszta, ellenőrzött cégeket kínálunk. Érdeklődjön az aktuális lehetőségekről az info@mufis.sk e-mailcímen.

szlovak cegalapitas arak

Szlovák cégalapítás árak - összefoglalás

 • Új szlovák cég alapítása: 600 eur
 • Kész szlovák cég megvásárlása:  700 eur
 • EU-s adószámmal rendelkező, teljes jogú ÁFA körös szlovák cég ára mindig egyedi, a cégtulajdonostól függ, jellemzően 3000-5000 eur 

Aktuálisan eladó szlovák cégek ITT

Az árak tartalmaznak minden szlovákiai költséget: erkölcsi bizonyítvány fordítása, cégbírósági illetékek, aláírások hitelesítése, szerződések elkészítése, cégátírás intézése, semmiféle egyéb rejtett illetéket, költséget nem kell fizetnie.

Amennyiben valamelyik tulajdonos nem magánszemély, hanem külföldi cég, akkor annak a cégkivonatáról kell egy hiteles szlovák fordítás - ezt az ár nem tartalmazza.

Szlovák cégeknek  székhelyszolgáltatást  és könyvelési szolgáltatást is nyújtunk (új könyvelési ügyfeleket már csak korlátozott mértékben fogadhatunk).

Szlovák cégalapítás menete, ideje

Idő:

Szükséges dolgok:

 • Tulajdonosok és ügyvezetők adatai (személyigazolvány és lakcímkártya) - legegyszerűbb eset, ha ugyanaz a személy az egyedüli tulajdonos, aki az ügyvezető is, de lehetnek teljesen más személyek is.
 • Ha a tulajdonos jogi személy akkor cégjegyzékből kivonat hitelesen szlovákra fordítva
 • Ha a tulajdonosok szlovák állampolgárok, akkor nem lehet adótartozásuk - magyar állampolgárok és más országbeliek esetében ezt nem vizsgálják
 • Ügyvezetők erkölcsi bizonyítványa - hiteles szlovák fordítással - új cég alapításakor rögtön az elején, míg meglévő cég vásárlásakor elég utólag beküldeni (szlovák állampolgároknak nem kell, nekik a beíráskor automatikusan kikérik) - Magyarországi ügyvezetőségtől való eltiltás nem akadály, ha az erkölcsi bizonyítvány tiszta.

szlovak cegalapitas

Szlovák cégalapítás árak – ingyenes konzultáció

A cégalapítás előtt szakértőnk segítségével ingyenes konzultáción győződhet meg róla, valóban megéri-e Önnek egy szlovák cég vásárlása, alapítása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeinket ITT találja.

 

Több mint 15 szakember dolgozik cégünkben. Ha már volt dolga olyan könyvelő/tanácsadó céggel, amely sokszor elérhetetlen volt, vagy nem szántak Önre megfelelő időt, értékelni fogja, hogy bennünket elér telefonon, e-mailen és személyesen is irodánkban.

Keressen bennünket bátran! Elérhetőségeink

szlovak cegalapitas arak

Kinek jó a szlovák Kft?

Szlovák Kft alapítását javasoljuk főként áruval kereskedő cégek számára, vagy más cégeknek magyarországi telephely nélkül szolgáltatásokat nyújtó cégek számára, vagy olyan vállalkozóknak, akik gyártási tevékenységüket egyszerűen át tudják helyezni Szlovákiába.

Kinek nem való szlovák Kft?

Szlovák Kft-t nem érdemes alapítani olyan vállalkozóknak, akik:

 1. Magyarországi ingatlanhoz kötődően vállalkoznak (pl. hotelt, panziót üzemeltetnek, magyarországi telephelyhez kötődően működnek)
 2. Kizárólag magyar magánszemélyeknek végeznek szolgáltatásokat, mivel a Magyarországon végzett tevékenységükből ott kellene ÁFA-t fizetniük.

Szlovák cégalapítás árak – elérhetőségeink

Szlovák cégalapítás előtt szakértőnk segítségével ingyenes konzultáción győződhet meg róla, valóban megéri-e Önnek a vásárlás, alapítás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT! -> Szlovák cégalapítás Párkány

Több mint 15 szakember dolgozik cégünkben. Ha már volt dolga olyan könyvelő/tanácsadó céggel, amely sokszor elérhetetlen volt, vagy nem szántak Önre megfelelő időt, értékelni fogja, hogy bennünket elér telefonon, e-mailen és személyesen is irodánkban.

Hívjon fel bennünket most! Elérhetőségeink

szlovak cegalapitas

ÁFA regisztrált cégek előnyei

 1. Alapesetben
  • A szlovák Kft-k nem ÁFA regisztráltak, csak sima adószámmal rendelkeznek, és nem vásárolhatnak nettóban, nem igényelhetik vissza a kifizetett ÁFA-t, de viszont számláikban nem kell ÁFA-t számolniuk. Ez az állapot előnyös lehet főként kisebb volumenben szolgáltatást nyújtó cégek számára, mert áraikat nem kell ÁFA-val terhelni, így olcsóbbak tudnak lenni, mint az ÁFA-s cégek.
  • Amennyiben a cég eléri bármely 12 hónap alatt a 49 ezer eur bevételt, akkor kötelezően kell regisztrálódnia ÁFA- körbe.
 2. fehér kártyás EU-s adószám
  • Egyszerűsített forma, amely külföldön teljes értékű EU-s adószámnak tűnik, és lehet is vele nettóban vásárolni, de Szlovákiában be kell fizetni a külföldön vásárolt árura (és szolgáltatásra is) a szlovák ÁFA-t, ami 20%.
  • Ez akár előnyös is lehet pl. Szlovákiában szolgáltatásokat végző cégnek, ha pl. MO-n vásárolja a kellékeit nettóban (pl. irodaszerek, számítógép, stb.), és 27% helyett Szlovákiában 20%-ot fizet. Ezt a formát mégis inkább csak átmeneti állapotban javasoljuk, mert hátrányos főként adásvétellel foglalkozó cégeknek.
 3. Rózsaszín kártyás teljes értékű adószámmal rendelkező cégek
  • (Ezt Szlovákiában 2-3 hónapig tart elintézni, kell hozzá hogy a cég már végezzen valamilyen tevékenységet amiből bevétele van.) Amennyiben üzletfele is rendelkezik EU-s adószámmal: - a cég nettóban vásárolhat más EU-s országokból, így magyar cégektől is. Így a raktárkészletben nem áll az ÁFA összege (dokumentálni kell, hogy az áru bejött Szlovákiába).
  • Áru eladásakor Szlovákián kívüli EU-s országokba, így Magyarországra is nettósan tud számlázni (EU-s adószámmal rendelkező ügyfeleknek), így a vásárlóinak is előnyösebb, mert nem kell az ÁFA összegét fizetni, és majd várni vissza az adóhivataltól. Magyarországra való csomagküldés esetében (pl. webshop), amennyiben a megrendelőnek nincs EU-s adószáma (pl. nem vállalkozó, magánszemély), lehetőség van 35.000 eur éves forgalmi határon belül az alacsonyabb, szlovák ÁFA-t alkalmazni, így olcsóbb a vevőnek.
  • Gépjárművek ÁFA összege visszaigényelhető minden céges gépjármű árából, így a személyautókból is! (ÁFA regisztrált cég esetében) Gépjármű-súlyadó: nincs, regisztrációs adó csak a 80kW-nál erősebb gépjárművek esetében van. A Szlovákiában regisztrált céges autók után adót kell fizetni, ennek mértéke előnyösebb mint a magyar gépjárműadó. Gépjármű használat nyilvántartása egyszerű formában elegendő. Céges gépjármű esetében az üzemanyag árából is visszaigényelhető az ÁFA. Magántulajdonú gépjármű is használható üzleti utakra, az ügyvezető vagy alkalmazott ebben az esetben 0,193 eur/km kocsikopási díjat + ezen kívül benzinköltséget vehet ki a cégből adómentesen, a cégnek ugyanakkor adóalap-csökkentő költség.

mufis szlovakceg

Teljes körű ügyintézés. Nyelvtudás hiánya nem probléma. Beszélünk szlovákul, magyarul.

Követjük a helyi jogszabályokat, hasznos tippek bankszámlanyitáshoz.

Keressen meg bennünket Budapesttől 45 km-re, Párkányban!

Csapatunk a cég központjában (Fő u.30): (mindegyikünk beszél magyarul is)


gyetven miklos
Gyetven Miklós, Ing.
igazgató
+421-36-3700013
info@mufis.sk


Köteles Rózsa
asszisztens
+421-36-3700014
asistent@mufis.sk
data@mufis.sk


Gál Szondi Ilona, Ing.
könyvelő
+421-36-3700017
u17@mufis.sk


Pusztai Erika
könyvelő
+421-36-3700038
u38@mufis.sk

Csapatunk a könyvelőirodában (Fő u.22): (mindegyikünk beszél magyarul is)Jelenleg betöltetlen pozíció
irodavezető
+421-36-3700011
office@mufis.sk

Könyvelőink:
Beáta Dubicka, Ing.
Gajdoš Enikő, Ing.
Baka Anikó
Turzová Zuzana
Dobai Andrea

 
Menyhárt Szilvia, Ing.
Lehocky Zsanett
Zsitva Alexandra, Ing.
Radošická Monika, Ing.
Škopeczová Ivana, Ing.

mufis szlovak ceg csapat

Mufis-szlovákcég csapatunk

A cégről:

A MUFIS, s.r.o.  Kft 2011-ben jött létre, a következő szolgáltatásokat nyújtja vállalkozók számára:

 • komplex könyvelési szolgáltatások
 • cégalapítás
 • MuFiS könyvelési és információs rendszer használata

A MuFiS online számlázó és könyvelési rendszer a cég alapítójának több mint 20 éves könyvelési tapasztalatára épül. A rendszert 2009 óta fejlesztjük, már több cég használja. A nyilvánosság számára 2014 végétől elérhető, ahol egyszerű regisztráció után komplett könyvelést lehet vezetni kis és nagyobb cégek számára is.